Yak-“Zone”

iMe…pourquoi?

Suroboyoan Cuk…..#1(siji)#

Mbah Pa’ul Angon Wedhus

Pas isuk mau Imron pethuk Mbah Pa’ul lagi angon wedhus.
“Mbah, waduh wedhuse sampeyan akeh yo?” jare Imron.
“Yo, lumayan..” jare Mbah Pa’ul.
“Pira kabehe, Mbah” takon Imron maneh.
“Sing putih opo sing ireng?”
“Sing putih, wis.”
“Selawe.”
“Wik, cik akehe. Lha sing ireng?”
“Podho…” jare Mbah Pa’ul ambek ngarit suket.
Imron takon maneh.
“Mangan sukete yo akeh pisan, Mbah..”
“Yo..”
“Pirang kilo mangane sakdinoan?”
“Sing putih opo sing ireng?”
“Sing ireng, wis”
“Yo kiro-kiro limang kiloan.”
“Lha sing putih?”
“Podho..”
Imron bingung, laopo lek ditakoni kok kudu mbedakno sing putih tah ireng,
wong jawabane yo podho ae.
Karo kukur-kukur rambut masiyo gak gatel, Imron nekat takon maneh.
“Mbah, opoko lek tak takoni kok perkoro wedusmu, sampeyan mesti leren takon  sing putih tah sing ireng
barang. Padahal masiyo putih utawa ireng, jawabane sampeyan podho terus. Sakjane onok opo?”
“Ngene lho, sing putih iku wedhusku..”
“Lha sing ireng?” takon Imron penasaran.
“Yo podho…”
🙂 …

Filed under: inTERmeZZO,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Almanak

September 2008
M T W T F S S
« Aug   Oct »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

TransLatOR !!!

Blog Stats

  • 82,596 hits-pemBaca

Flickr Photos

Photonic Symphony

Kuifmees / Crested Tit / Mésange huppée

6922

More Photos

Traffic Map – Posisi Moe …

Donasi ^_^

CO.CC

CO.CC:Free Domain
%d bloggers like this: